Logscape Support

Members Login
Post Info TOPIC: Create a team (build 1020)
Vi1


Newbie

Status: Offline
Posts: 4
Date:
Create a team (build 1020)
Permalink  
 


I can not create a team (page Configure->Users->Team, logscape build 1020) . Pressing the save,new,delete,evaluate redirect me the page http://logscapehost:port/play/.

Any changes in the built-in teams have the same result.



__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 41
Date:
Permalink  
 

You're right - that is definitely a bug. Added between build 0824 and build 1020. I'll make sure a ticket is raised for the guys. 


A work around to add a new team: Using a config file

Create a File called Team.config and add the following XML - replaceing TEAMNAME with the name of the team, RESGROUP with the resource group and CHILDGROUP with the child group; leave blank if these don't apply.

You will want to change the include / exclude groups too.

Once you have that XML file, go to Backup and use merge on the Import screen - DO NOT OVERWRITE unless you want to break your environment. 

 

<!-- USER Config Start -->

<tree-map>

  <entry>

    <string>com.liquidlabs.admin.DataGroup-TEAMNAME</string>

    <com.liquidlabs.admin.DataGroup>

      <name>TEAMNAME</name>

      <include>tag:WindowsApp,tag:UnixApp,tag:JavaApp,tag:Apache</include>

      <exclude>not-pwd,not-logscape-logs</exclude>

      <enabled>true</enabled>

      <children>CHILDGROUP</children>

      <resourceGroup>RESGROUP</resourceGroup>

    </com.liquidlabs.admin.DataGroup>

  </entry>

</tree-map>

<!-- USER Config End -->



__________________

Excelian - GitHub



Senior Member

Status: Offline
Posts: 100
Date:
Permalink  
 

We will pick this up for the next build - due early next week.
Regards,
Na

__________________


Senior Member

Status: Offline
Posts: 100
Date:
Permalink  
 

Vi1 - did you end up retrying? If not - pls grab 3.03

Regards,
Neil.

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard